Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBAVIJEST HNB-a

Zapamtite broj 0800 2023: Mogao bi vam zatrebati pri zamjeni kune u euro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu informativne kampanje za zamjenu hrvatske kune eurom aktiviran je besplatni info telefon 0800 2023.

Poziv na broj 0800 2023 je besplatan za pozivatelje bez obzira na to zovu li s fiksnih ili mobilnih uređaja. Besplatni pozivni broj bit će aktivan do, okvirno, kraja ožujka 2023.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Živahno u visokom domu UŽIVO Plenković predstavlja novu Vladu: "Hrvoje je ovaj put proklizao jako puno" Ivan Penava Postigli dogovor Poznato kako će izgledati nova Vlada: Tri imena iz redova Domovinskog pokreta zasjest će u ministarske fotelje

Građani i poduzetnici pozivom na broj 0800 2023 dobit će odgovore na pitanja koja se odnose na zamjenu kune eurom svakim radnim danom, subotom, nedjeljom i blagdanom u vremenu od 8 do 18 sati, priopćili su iz Hrvatske narodne banke (HNB).

Ističu da će svaki propušteni poziv biti povratno nazvan unutar najviše 120 minuta, pod uvjetom da korisnik nije u tom roku ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Pozivi zaprimljeni u vrijeme aktivacije automatske telefonske sekretarice bit će povratno nazvani sljedeći dan najkasnije do 11 sati, pod uvjetom da pojedinačni korisnik nije u međuvremenu ponovno nazvao i ostvario komunikaciju s agentom.

Pročitajte i ovo Ilustracija do 1. listopada Banke će uskoro svim korisnicima kredita poslati važnu obavijest
Pročitajte i ovo Ilustracija NOVA VALUTA Uvođenje eura donosi brojne promjene: Što će biti s plaćama i treba li mijenjati ugovore o radu?

Broj 0800 2023 bit će istaknut i na web-stranici euro.hr preko koje se također može slati pitanja vezana uz zamjenu kune eurom putem obrasca za kontakt, podsjetili su iz Hrvatske narodne banke koja s Vladom provodi informativnu kampanju o zamjeni hrvatske kune eurom.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene