Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša do daljnjega

Ako ste ovog travnja uložili u kišobran, niste mogli učiniti bolje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako oblačno i povremeno s kišom u ponedjeljak je u nekim krajevima Hrvatske temperatura dosegnula iznad 20 stupnjeva.

U polju smo sniženog tlaka, kao i proteklih dana, a isto tako iznad našeg područja i dalje kruži vlažan, nestabilan zrak. U takvim okolnostima još će nekoliko dana biti biti promjenjivo oblačno s povremenom kišom. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na sjevernom Jadranu bura, na južnom istočnjak i jugo.

Pročitajte i ovo Kiša u Dubrovniku Vremenska prognoza Pripremite kišobrane jer nam stiže nevrijeme: Meteorolog otkrio gdje će kiša i grmljavina najprije stići Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi

Meteorolozi upozoravaju!

Vrijeme slično onom u ponedjeljak očekuje nas još nekoliko dana, prema najavama DHMZ-a u srijedu će bit djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Mjestimične kiše i pljuskova s grmljavinom bit će uglavnom u unutrašnjosti, osobito sredinom dana i poslijepodne.

Vjetar, većinom slab, na srednjem i južnom Jadranu do umjeren zapadni i sjeverozapadni, krajem dana u okretanju na jugo. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu od 10 do 15, a najviša dnevna uglavnom između 17 i 22 °C.

Promjenjivo, povremeno s kišom ili pljuskovima, a biometeorološke prilike biti će iznimno nepovoljne, što zbog ciklone koja se nalazi iznad nešag područja, što zbog razmjerno visokih temperatura i južine.

Pripremite sa za kišu i niže temperature!

Promjenjivo i toplo ostaje do daljnjega. Slično vrijeme nastavit će se do kraja tjedna. Na Praznik rada, prema predviđanjima metorologa, svašta možemo očekivati. Ovako toplo s kišom ostaje barem do vikenda. Ako ste ovog travnja investirali u kišobran, niste mogli učiniti bolje. Već se isplatilo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene