Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ANTIRATNI PROSVJED

Poruke mira na Zrinjevcu: Akcija solidarnosti "Dosta je ratova - želimo mir!"

Na zagrebačkom Zrinjevcu u subotu u podne je u organizaciji Centra za mirovne studije održan prosvjed pod nazivom “Dosta je ratova – želimo mir!”

"Dosta je ratova – želimo mir!" naziv je akcije solidarnosti koja je održana u subotu u podne na zagrebačkom Zrinjevcu u organizaciji Centra za mirovne studije.

Građani su poslali poruke mira i solidarnosti u znak podrške ljudima u Ukrajini kojima je ugrožena sigurnost, kao i prosvjednicima u Rusiji, te diljem svijeta u protivljenju vladajućim režimima koji stvaraju ratove i nasilje.

Viktorija, ukrajinska državljanka koja u Hrvatskoj živi sedam godina, kazala je za DNEVNIK.hr kako se nada da će sve završiti mirno. U ukrajini joj je obitelj, ostat će se boriti do kraja, kaže. Teško im je tu daleko od obitelji, ali ovo se mora spriječiti, dodala je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLIKA BUDUĆNOSTI Božičević: ''U školama nas se uči o ratovima, ne o miru, ali mir ćemo morati naučiti graditi ako želimo preživjeti''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kolona 40-ak kilometara VIDEO Reporter Ivan Čorkalo na granici Ukrajine i Poljske svjedočio noćnoj mori svakog roditelja: "Muškarci to tako masovno rade"

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene