Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA VIŠE OD 20 LOKACIJA

Advent tik uz more: "U ovih prvih 12 dana prosinca imamo više noćenja nego u istom razdoblju pretpandemijske 2019."

Iz Opatije se u Dnevnik Nove TV uživo javila reporterka Katarina Jusić Mezga.

Što sve Opatija nudi gostima, reporterki Dnevnika Nove TV otkrila je Suzi Petričić, direktorica Tutističke zajednice Opatija.

"U Opatiji nikad nije dosadno. Na nekoliko lokacija diljem grada uživa se u adventskim događanjima sedam dana u tjednu, rekli bismo 24 sata. Tako je i danas. Mi se nalazimo ispred paviljona Šporer, gdje DJ zabavlja okupljene svakog dana, a uz to posjetitelji uživaju u dobroj hrani i piću", izvijestila je Katarina Jusić Mezga.

Koji su ovogodišnji aduti opatijskog Adventa, pitala je gošću Suzi Petričić. Ona ističe uređenje adventa i najljepše osvjetljenje kao adute.

"Blagdanska je atmosfera u svakom kutu grada, na više od 20 lokacija su kulturno-zabavne manifestacije i vrhunska gastronomija", kazala je direktorica TZ-a.

Pročitajte i ovo U Metkoviću otvorena Dnevna bolnica - 5 Za manje intervencije Pacijenti iz Metkovića više ne moraju u Split ili Dubrovnik: Otvorena je Dnevna bolnica, projekt vrijedan 50 milijuna kuna

Vrijeme baš nije išlo na ruku, no posjećenost je svejedno dobra.

"Imamo izvrsne turističke rezultate. Inače nam je ovo izazovno doba godine i ovih prvih 12 dana prosinca imamo više noćenja nego u istom razdoblju pretpandemijske 2019.", kazala je Petričić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene