Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječje radosti

A ovako izgleda veselje na snijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su kontinentalci dan proveli u obiteljskom veselju. Grudanje, sanjkanje, druženje s prijateljima i djecom na svježem zraku učinili su ovu nedjelju savršenom.

Djeci je snijeg samo izvor veselja, a na hladnoću brzo zaborave. Kad su djeca sretna i roditelji su. 'Najvažnije da su oni zadovoljni, oni se fizički umore, ali se zato savršeno osjećaju', rekao je Milan Božić, otac.

Pročitajte i ovo Vrtić u Vinkovcima - 1 Slavonija ne izumire Nakon 40 godina novi vrtić u gradu na istoku Hrvatske: Imat će i vlastitu solarnu elektranu Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost

'Ovako mi se lijepo sanjkati i onda mogu navečer puno spavati, istrošim se'm , rekao je dječak Ante. Zagrebačkim Cmrokom širio se dječji smijeh. Uz grudanje, skijanje i sanjkanje, najviše se ipak padalo.

A po padovima se procjenjuje tko je najbolji u sanjkanju. Neki su jutros krenuli na bordanje prema Sljemenu, ali zbog zatvorene ceste pridružili su se najmlađima na Cmroku. 'Kolaps je gore, ne može se pa smo došli malo tu', kaže Vedran.

>> FOTO: Hrvatska pod snijegom - 2

A iako je još daleko od svojih prvih koraka, djevojčica Ema se već privikava na snijeg. Stara samo tri tjedna uživala je na suncu i svježem zraku. Za sve koji u snijegu vide samo probleme, djeca imaju poruku. 'Ja mislim da se odrasli žale jer im ne idu auti i moraju čistiti, a mi djeca se tome veselimo, grudamo se', komentirao je Kristijan. Uz dječji osmijeh brzo ćete zaboraviti na lošu stranu snijega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene