449769
449769
449769
449769
449769

JESTE LI JE VIDJELI? Bolesna 67-godišnjakinja odlutala u okolici Siska

  • , 10.09.2016., 21:29
  • Autor:
  • komentara

67-godišnja Milka Brtan koja boluje od Alzheomerove bolesti u uznapredovaloj fazi odlutala je jučer oko 17 sati iz dvorišta u Martinskoj Vesi u okolici Siska.

 
 
 
 
Nestala Milka Brtan, jeste li je vidjeli? (Foto: Jurica Brtan)
Nestala Milka Brtan, jeste li je vidjeli? (Foto: Jurica Brtan)

Zadnji put je viđena jučer oko 17 sati u dvorištu udomiteljske obitelji koja se za nju brine.

Nestanak je prijavljen policiji a u potragu se uključila i Gorska služba spašavanja. Potraga za nestalom 67-godišnjakinjom trajala sinoć do 2 sata u noći, nastavljena je u 7 ujutro i još uvijek intenzivno traje.

U trenutku nestanka žena je na sebi imala smeđu trenirku i kroksice na nogama.

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj javite policiji ili na broj mobitelja 092/2991-122.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se