Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz jamčevinu

20 Boysa je izašlo iz zatvora: Ministar odgovorio tko će im osigurati siguran put kući

Dio uhićenih navijača Dinama izašlo je iz grčkih zatvora nakon čega će ih policija ispratiti iz države.

Navijača Dinama počeli su izlaziti iz grčkih zatvora. Njih 20 dozvoljeno je da uz plaćenu jamčevinu napuste zatvor, a nakon toga i zemlju.

Dnevniku Nove TV potvrđeno je da dio Boysa izlazi iz Avlone, maloljetničkog zatvora. Puštanje još njih 10-orice koji su također dobili odluku o izlasku, očekuje se tijekom idućeg tjedna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijeme promjena Dobro plaćeni poslovi u kojima kronično nedostaje radnika: "Više od 50 posto zanimanja budućnosti tražit će takve vještine"

Do izlaska iz zemlje bit će pod zaštitom policije koja bi ih trebala dopratiti do aerodroma, granice ill autobusne stanice, a reporterki Dnevnika Josipi Krajinović njihovi roditelji su rekli da nisu još ni blizu Atene. Hoće li im Hrvatska osigurati siguran put kući otkrio je ministar pravosuđa Ivan Malenica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravičan prizor VIDEO Putnički avion slijeće u Izrael, a u pozadini proturaketni sustav obara projektile Hamasa

"Pa to ćemo još vidjeti, tu smo u komunikaciji s grčkim vlastima, sigurno će se voditi računa o njihovoj sigurnosti, kao što se i do sad vodilo u grčkim zatvorima. To je nešto što ćemo dogovarati sljedeći tjedan, ali sigurno ćemo osigurati da hrvatski državljani sigurno dođu do Hrvatske", poručio je.

Nakon što anpuste zemlju bit će im zabranjen ulazak u Grčku radi praćenja sportskih događaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene