Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produženo ljeto

Uspješna postsezona: Hoteli na Kvarneru i dalje puni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekordna turistička sezona još je u punom jeku, a dobre turističke najave već nam stižu i za postsezonu.

Agencije i hotelijeri na Kvarneru zadovoljni su dosadašnjim bookingom. Gosti koji stižu u tom razdoblju dobri su potrošači, a čak su i manje zahtjevni jer im za razliku od gostiju u špici sezone raspoloženje ne može pokvariti primjerice kišno vrijeme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nepristojni turisti Počela je sezona povraćanja i uriniranja po Splitu: "Znaju gdje mogu piti dok se ne osvijeste" Stare jezgre - 2 Po uzoru na Veneciju Hoće li i biser Jadrana naplaćivati ulaz? Turisti: "Platili bismo i 10 eura"; Domaći: "Ni slučajno, ne želimo biti samo za elitu"

Popunjenost kapaciteta u postsezoni redovito je rezultat silnoga truda još tijekom zime i proljeća jer je većina najavljenih dolazaka bookirana mjesecima unaprijed.

'Ove godine ćemo imati jedan enorman porast broja gostiju iz Austrije. Iako je to jedno tradicionalno tržište, to je tržište koje mi stalno dodatno obrađujemo', ističe voditelj u turističkoj agenciji Goran Biljaković dok predsjednik Uprave Grand hotela Adriatic, Milan Mirjanić cijelo proljeće i jesen temelji na kongresnom turizmu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene