Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže se investicije

Srbi pozvani da ulažu u hrvatski dio Jadrana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski investitori na pozvani su na sajmu nekretnina u Beogradu da ulože u hrvatski dio Jadrana.

Cijene nekretnina u Hrvatskoj tijekom ekonomske krize nisu padale, a ukoliko Hrvatska uskoro postane članica Europske unije, cijene će bilježiti blagi konstantan rast, izjavio je PR projekta 'Punta Skala IMMO ekskluziv Petrčane' Marko Propadalo, predstavljajući to luksuzno naselje na proteklom sajmu nekretnina 'BeLRE' u Beogradu.

Pročitajte i ovo Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali"

>> VIDEO: Raj na Zemlji, možeš si misliti

Naselje, koje se nalazi na poluotoku 'Punta Skala' u blizini Zadra, sagrađeno je na površini od oko 30.000 kvadratnih metara u koje je uloženo približno 30 milijuna eura, a luksuzne vile namijenjene su isključivo prodaji, kazao je Propadalo. On je naveo da očekuje kako će i srpski investitori kupovati objekte u tom novoizgrađenom naselju, koje je završeno u srpnju i napomenuo da je to, dugoročno gledano, dobra investicija.

Svaka vila ima svoj bazen

'Ovo je jedina takva investicija u Hrvatskoj, a cijena kvadrata kod objekata u 'drugom redu' od mora je od 2.400 do 3.500 eura, ovisno od pozicije, dok su cijene vila u prvom redu koje se nalaze na nekoliko metara od mora, između milijun i dva milijuna eura, ovisno od kvadrature koja se kreće od 150 do 300 kvadratnih metara', objasnio je Propadalo, a prenosi agencija Tanjug.

Svaka vila u prvom redu ima svoj bazen, a kupac može sam odlučiti kako će enterijer njegove vile biti uređen, što se ne naplaćuje dodatno, naveo je on i dodao da je do sada prodano oko 25 posto objekata, te da ima puno zainteresiranih kupaca iz Rusije. PR projekta 'Punta Skala IMMO Exclusive Petrčane' je napomenuo i da Zadar ima najveći gospodarski rast u Dalmaciji i rekao da je ovo naselje na proteklom sajmu prvi put predstavljeno potencijalnim srpskim investitorima.

Na površini od oko 30.000 kvadratnih metara nalazi se devet luksuznih obiteljskih vila smještenih u prvi red do mora, kao i 41 vila sa tri ili četiri stana, sa arhitektonskim elementima karakterističnim za dalmatinski stil gradnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene