Obavijesti Video Pretražite Navigacija
27. i 28. ožujka 2014.

Preostalo je manje od mjesec dana do marketinškog događaja Marketing Kingdom Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripreme za Marketing kingdom Zagreb, najveći globalni marketinški događaj u Hrvatskoj ulaze u posljednju fazu.

Događanje će se održati u Cineplexx Centru Kaptol 27. i 28. ožujka 2014., a posjetitelji će imati priliku čuti prezentacije najvećih marketinških stručnjaka današnjice, uključujući prezentacije predstavnika iz tvrtke Mashable i Spotify. Izlagat će i predstavnici iz Coca-Cole, Nokie, Akzo, Nobel, Airbus, Heineken i Billboard.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Marketing Kingdom Intervju s Katie Morse: 'Sve se svodi na osobnost' Slika nije dostupna Marketing kingdom Najveća imena marketinške industrije ponovno u Zagrebu!

'Marketing Kingdom je najbrže rastući marketinški događaj u svijetu. Iznimno smo sretni što ponovo dolazimo u Hrvatsku, zemlju u kojoj se rodio naš događaj i uzbuđeni smo što dovodimo neke od najvećih imena iz svijeta marketinga. Ne događa se često da je ovoliko poznatih marketinških stručnjaka na jednom mjestu i počašćeni smo što se to događa upravo u Hrvatskoj' poručio je Kosta Petrov, generalni direktor u P World kompaniji koja je organizator ovog događanja.

Marketing Kingdom započinje 27.ožujka i to s prezentacijom Briana Dreshera iz Mashable-a s temom o važnosti vodstva. Posjetitelji će također moći čuti i prezentacije o posljednjim trendovima u društvenim medijima o kojima će govoriti predstavnici iz Billboarda i Oracle-a kao i prezentacije o digitalnom marketingu, mobilnom marketingu i potrošačkom marketingu predstavnika iz Nokie, Coca-Cole i Wired Magazine-a. Prvi puta Marketing Kingdom predstavit će i regionalne panel diskusije o posljednjim marketinškim zbivanjima u regiji.

Marketing Kingdom je u organizaciji P World-a uz Novu TV i Dnevnik.hr kao ekskluzivne medijske partnere.

Za informacije o prijavi i cijenama molimo vas posjetite OVDJE.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene