Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje se velik posjet

Otvoren Sajam poslova na Velesajmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Velesajmu održava se sajam poslova. Stotine ljudi svakodnevno ostaju bez posla, pa se mnogi nadaju da će upravo na Sajmu naći svoje novo zaposlenje.

Na dijelu štandova nude se konkretni poslovi, a tu su i predstavnici raznih učilišta koji zainteresiranima nude prekvalifikaciju, te nastavak školovanja. Očekuje se da će sajam posjetiti oko 10 tisuća ljudi. 'Manja smo firma, treba nam točno još jedna šnajderica. Nema baš previše zainteresiranih, možda imamo pet životopisa baš takve struke', rekao nam je Krešimir Andričević, iz proizvodnje tekstila.

Pročitajte i ovo Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive Sajam maslina - 4 Najavljena dobra godina Cijena mnogima omiljenog ulja u godinu dana porasla više od 40 posto, proizvođači objašnjavaju zašto je to tako

'Da će se konkretno ovdje netko zaposliti vjerojatno će biti, biti će kontakata, možda će netko vidjet nešto što je interesantnije, saznat će da se može prekvalificirati, koje su mogućnosti, sajam poslova je namijenjen najviše tomu', istaknula je Vesna Matijašević, pročelnica područne službe Zagreb HZZ.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene