Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnja na EU projektima

Mlada riječka poduzetnica izabrana među 8 najboljih u Europi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velik uspjeh mlade riječke poduzetnice. Nataša Golik Klanac uvrštena je među najboljih osam poduzetnica - inovatorica - znanstvenica u Europi.

Izbor je bio pozivnog karaktera, a jedan od glavnih uvjeta bila je suradnja na europskim projektima. Europskoj komisiji predstavila se novom tehnologijom popravka čeličnih konstrukcija koju uspješno primjenjuju na tržištu brodogradnje.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Sjedište u Zagrebu Bivša predsjednica krenula u poduzetničke vode: Osnovala tvrtku, poznato i čime će se baviti Najuspješnije poduzetnice - 1 ''Sve se može'' Najpoduzetnije žene dobile veliko priznanje: Dodijeljene nagrade najboljim poduzetnicama 2020. godine

'Ovo je prije svega jedna osobna satisfakcija i priznanje cijelom timu. Naš trud i rad na inovacijama koje je vrlo teško gurnuti na tržište se isplatio i na kraju krajeva Europa, Europska komisija priznaje taj naš rad', kazala je dr. Nataša Golik Klanac, direktorica as2con-a. 

Europskoj komisiji predstavila se novom tehnologijom popravka čeličnih konstrukcija koju uspješno primjenjuju na brodograđevnom tržištu. Tvrtku koja se bavi razvojem i primjenom inovacija u brodogradnji vodi zajedno sa suprugom koji nije skrivao ponos zbog njezina ulaska u odabrano europsko društvo.

'To je ono nešto što dobiješ mailom doma navečer. I onda ne znaš što bi jer, ne znam, treba kćer staviti spavati pa se ne smiješ previše uzbuđivati, ali onako, fino smo proslavili', kazao je njezin suprug Alen Klanac.

Njih dvoje savršen su primjer da mladi znanstvenici mogu uspjeti i u Hrvatskoj. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene