Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Permijerka u Čakovcu

Kosor: Uhvatimo se čvršće za ruke, budimo hrabri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je, kako kaže, osvježila Vladu, premijerka Jadranka Kosor u Čakovcu je otvorila novu poslovnu zgradu Međimurje plina vrijednu gotovo 12 milijuna kuna.

U županiji najbolje pokrivenoj plinom premijerka je najavila plinofikaciju Dalmacije vrijednu 350 milijuna eura. Uz nova osvježenja, Kosor je uvjerena da će 2011. biti uspješnija od ove godine.

>> Stručnjaci skeptični: Teško očekivati promjene u gospodarskoj politici

>> VIDEO: Zbog čega neki drugi ljudi nisu smjenjeni?

'Što se gospodarskog oporavka tiče, mi možemo ostvariti i veći rast od onog kojeg smo planirali, znači rast od 1,5 posto, koje smo planirali u 2011. ako budemo ostvarili i realizirali jedan dio ovih velikih investicijskih projekata to će se i dogoditi', istaknula je premijerka Kosor koja je u Karlovcu uputila i poruku Hrvatskoj.

'Uhvatimo se još čvršće za ruke. Budimo hrabri, budimo snažni budimo odlučni, budimo jedinstveni u onom što su strateški interesi Hrvatske, u onom što je važno za budućnost naše djece bez obzira na stranačku pripadnost i mi ćemo dame i gospodo uspjeti. Ja sam sigurna da će 2011. godina biti daleko bolja od ove', poručila je Kosor.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene