Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opskrba gorivom

INA i Jadrolinija potpisale ugovor vrijedan 350 milijuna kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I u sljedećoj godini INA ostaje dobavljač goriva za najvećeg nacionalnog puničkog bodara Jadroliniju.

Ugovor o opskrbi gorivom u 2014. godini između Ine i Jadrolinije kojoj će za plovidbu brodova, trajekata i katamarana u godinu dana biti isporučeno 55 milijuna litara goriva potpisan je u utorak u Rijeci. Ugovor o opskrbi potpisan je temeljem provedenog postupka javne nabave, a ugovorene količine gotovo premašuju količine isporučene ove godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške riječi Milanović se obrušio na Plenkovića: "Brodogradnja propada, a njega zanimaju samo poslovi iz kojih se pune crni HDZ-ovi fondovi" Primopredaja broda Dalmacija u danskom Hirtshalsu - 4 Ovog ljeta u prometu FOTO Jadrolinija preuzela Dalmaciju: Pogledajte norveški trajekt koji će ploviti Jadranom i što sve nudi

FOTO Pogledajte 'impresivnog diva' koji se gradi za Jadroliniju

Vrijednost ugovora je 350 milijuna kuna. Kako je prilikom potpisivanja ugovora istakao predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott, Ina će kao provjereni i dokazani dobavljač osigurati Jadroliniji sigurnu isporuku kvalitenog goriva, osobito u osjetljivom razdoblju turističke sezone kada se ne smiju dopustiti ni najmanji propusti u logistici i opskrbi.

Predsjednik uprave Jadrolinije Alan Klanac posebno je naglasio da je Ina kroz postupa javne nabave zaslužila ugovor za nabavu goriva te je izrazio zadovoljstvo što se nastavlja suradnja s provjerenim partnerom s kojim najveći nacionalni putnički brodar surađuje od 1964. godine. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene