Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Do 6. svibnja

Hanfa opet obustavila prodaju dionica Ine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka burza je sukladno rješenju pristiglom iz HANFA-e obustavila trgovina dionicama Ine kraja trgovinskog dana 06. svibnja 2011.

Ovo je već drugi put da se obustavlja trgovina dionicama Ine po nalogu HANFA-e. I ovaj pu u obrazloženju stoji da je Agencija utvrdila značajno trgovanje od strane inozemnih investitora, pa je zbog transparentnosti trgovanja zatražila dodatne podatke.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 5 budite oprezni Ne nasjedajte i ne uplaćujte novac ako dobijete ovaj mail! Objavljeno novo upozorenje građanima Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom"

Prvi put je obustavljena na dva tjedna do 1. travlja, a u obrazloženju Hanfine odluke stajao je isti razlog kao i danas. 

>> HANFA prijavila da su dionice Ine kupljene opranim novcem!

Nakon te obustave HANFA je poslala prijavu DORH-u da su dionice Ine stečene opranim novcem. DORH provjerava što se događa i počela je istraga koja ide prema Slovačkoj, Mađarskoj i Cipru. Sa svime se stalo jer se čekaju rezultati istrage DORH-a. Na Vladi je rečeno da će se morati ići u izmjene cijelog zakona o privatizaciji Ine. Što će ovaj put iskrsnuti nakon kraja roka za obustavu prodaje dionica ostaje za vidjeti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene