441631
441631
441631
441631
441631

Facebook zarađuje na vama! Zaradite i vi na njemu

Prošle godine Facebook je na nama zaradio nevjerojatnih 1,56 milijardi dolara, dok je cijena njegovih dionica porasla čak 36%. Prema Financial Timesu, do kraja ove godine, cijena dionica Facebooka mogla bi porasti još 20%.

 
 
 
 
Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica Facebooka.

Prošla godina je bila vrlo impresivna za Facebook. Cijena dionica je ostvarila rast od čak 36%, a sama tvrtka je postala 8. na svijetu po veličini tržišne kapitalizacije. Trenutna vrijednost Facebooka je oko 323 milijarde dolara. Cijena dionica Facebooka rastom je nadmašila gigante kao što su General Electrics, Johnson & Johnson i AT&T.

Danas Facebook predstavlja ozbiljnu konkurenciju i TV industriji sa svojom „video streaming“ uslugom, kao i Youtubeu sa „video hub“ i video pretraživačem. Prošle godine pregled Facebookovih videa se duplirao sa 4 milijarde u travnju na 8 milijardi u studenom. Ogroman rast dnevnih pregleda, širom je otvorio vrata dodatnoj zaradi od oglasa.

Pored toga, na F8 „developer“ konferenciji, Mark Zuckerberg je predstavio strategiju tvrtke za sljedećih 10 godina. Osnovna ideja je intenzivnije zbližavanje ljudi putem posebnih naočala, čime će biti omogućena interakcija sa svim ostalim korisnicima, kao da su u istoj prostoriji, bez obzira u kojem dijelu svijeta se nalaze. Osnovna misija Facebooka je dijeljenje, a ova vrsta virtualne, sveprisutne „teleportacije“ i komunikacije, predstavlja izuzetno moćno sredstvo u tom pravcu.

Prihod po dionici Facebooka je prošle godine dostigao 2,28$, a do 2018. godine očekuje se da poraste na 5,50$.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se