Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na burzi

Dionice Facebooka nastavljaju rasti pošto su kratko pale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dionice najpopularnije društvene mreže Facebooka lagano su porasle oko podneva, pošto su kratko bile pale na svoju početnu cijenu od 38 dolara u petak, kada je počelo trgovanje dionicama na elektroničkoj burzi Nasdaq u New Yorku.

Oko 18.05 sati po srednjoeuropskom vremenu dionica FB-a porasla je za 3,34 posto, na 39,27 dolara, pošto je u nepunih 20 minuta pala s više od 12 posto na 0 posto, u prigodi najvećeg ulaska neke internetske vrijednosti na burzu.

Pročitajte i ovo Ivana Šmit, predsjednica hrvatske udruge bolničkih liječnika DONOSI DNEVNIK NOVE TV Šefica udruge bolničkih liječnika o novom potezu Istarske županije: "Nešto sitno požara će se pogasiti. Da će napraviti neku veliku revoluciju - neće" Radnice Orljave odlaze na burzu - 1 Nakon 75 godina Gasi se još jedna hrvatska tvornica, jedina koja je odolijevala tako dugo: ''Žalosno je što pravi krivac neće odgovarati, a mi odlazimo''

>> Dionica Facebooka na 42 dolara: Stručnjaci nisu sigurni u isplativost ulaganja!

Društvena mreža Facebook pustila je na tržište više od 421 milijun dionica po cijeni od 38 dolara za dionicu, čime se njegova tržišna vrijednost penje na 104 milijarde dolara. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene