Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bez veze i poznanstava'

ConnectMe.hr nudi posao iz snova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je i u Hrvatskoj moguće pronaći posao 'bez veze i poznanstava' dokazuje novi dating site ConnectMe.hr, koji je kao plod zajedničkog ulaganja domaćih investitora i stranih partnera nedavno zakoračio na hrvatsko internetsko tržište.

Da je riječ o ozbiljnom projektu dokazuje i event kampanja po čitavoj Hrvatskoj, koja je započela prošlog tjedna velikim partijem u zagrebačkom klubu Faces. ConnectMe.hr se ne planira zadržati u okvirima ostalih dating site-ova, nego zainteresiranim korisnicima pružiti i mogućnost okupljanja u klubovima diljem Hrvatske na takozvanim ConectMe partijima.

ConnectMe.hr u Hrvatskoj, ali i u široj jadranskoj regiji kani zaposliti više pojedinaca, a uvjet za posao nije fakultet, niti poslovno iskustvo, rodbinska veza ili stranačko opredijeljenje. Ono što se traži od budućih zaposlenika, isključivo je dobra volja, osnove komunikacije na hrvatskom jeziku, predanost timu, te želja za radom u kreativnom okruženju. Prednost pri odabiru kandidata predstavlja poznavanje socijalnih medija, stranica za upoznavanje, te dobro poznavanje ConnectMe.hr portala, a zadatak budućih „Dating coordinatora“, biti će koordinirati promo aktivnosti ConnectMe.hr-a u svojim gradovima i regijama.

Kako posao nije vezan samo za određenu lokaciju ili grad, mogu se javiti pojedinke/ci iz svih dijelova Hrvatske, a treninzi će biti osigurani u regionalnim centrima.
Zainteresirani koji se do 01. 09. 2011. prijave na stranici www.connectme.hr imati će priliku postati dio ConnectMe.hr tima.

Sam ConnectMe se uskoro planira proširiti i na regiju, prije svega otvaranjem ureda u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Rumunjskoj.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene