Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UMRLA OD POTHLAĐIVANJA

Živjela je samo tristotinjak metara dalje: Otkriven identitet žene čije je tijelo pronađeno u dvorištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utvrđen je identitet žene čije je tijelo pronađeno u ponedjeljak ujutro u dvorištu kućice u Vukovarskoj ulici u Osijeku. Riječ je o 77-godišnjakinji koja je živjela tristotinjak metara dalje u istoj ulici.

Iako je obdukcija napravljena istoga dana kada je pronađena, idenitet Osječanke nije bilo lako utvrditi, jer kod sebe nije imala nikakve dokumente, a obitelj Turza, u čijem dvorištu je pronađena, nije znala tko je ona.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Istražitelji su u potrazi za njezinim identitetom pretražili baze podataka nestalih osoba te ispitivali građane u blizini gdje je pronađena. Međutim, više od tri dana nitko nije znao tko je ona, piše Glas Slavonije.

Žena je u trenutku pronalaska na sebi imala ljetnu odjeću i bila je bosa. I dalje je misterij zašto je i kada izašla iz svog stana te kako je došla do dvorišta u kojem je pronađena mrtva. Policija stoga i dalje nastavlja istragu ovog slučaja.

Njeno tijelo je pronašla Matija Turza u ponedjeljak oko 7:10 u svom dvorištu. "Otvorila sam vrata od kuće i vidjela tijelo, ali sam u prvi tren pomislila da se radi o lutki. Ipak mi nije bilo svejedno i pozvala sam supruga Zvonka. Izišao je na dvorište i rekao da je to mrtvo tijelo njemu nepoznate žene, te da uđem u kuću i da ništa ne diramo. Odmah je pozvao policiju", ispričala je Matija Turza, dodajući da ona i suprug tijekom noći nisu ništa čuli.

"Na dvorištu je sve bilo razbacano, ali naša je kućica stara i ima debele zidove pa nismo ništa čuli, a i sve je zatvoreno da bude toplije. Drvena ograda od ranije je dijelom srušena, ali vandalima ona ionako ništa nije značila. Znali su nam ući u dvorište kroz vrata na Vukovarskoj ulici pa svašta raditi po dvorištu, a suprug i ja od straha nismo smjeli izići iz kuće. Čak smo počeli zaključavati i vratašca na bunaru, jer nas je bilo strah da nešto ne ubace", rekla je Turza.

Obdukcijom, koja je provedena u Kliničkom bolničkom centru, utvrđeno je da je uzrok smrti žene bio zatajenje rada srca i pothlađivanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene