Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomogli joj putnici i vozač

Žena u tramvaju ulovila lopova koji joj je na ulici ukrao ogrlicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra Kata G. (54) uhvatila je lopova V. P. (35) koji joj je u petak oko 14 sati na Trnju u Aveniji Marina Držića strgnuo zlatnu ogrlicu s vrata.

Kata G. vozila se tog dana u osmici prema Mostu mladosti tj. Novom Zagrebu. Došla je do Folnegovićevog naselja i tamo izašla iz tramvaja. Kada je krenula prema pothodniku na ulici joj je s leđa prišao V. P. te joj istrgnuo zlatnu ogrlicu s vrata. Nakon toga lopov je u bijegu otrčao prema tramvaju koji je bio zaustavljen na tramvajskoj postaji i ušao u sedmicu, misleći da će se spasiti bijegom u smjeru Dubrave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Pucnjava kod Omiša: Policija privela pet osoba Očevid u Zagrebu gdje je sin ubio majku Užas u Zagrebu FOTO Ovo je kuća u kojoj je ubijena žena: Uhićen njezin sin

No, Kata G. je potrčala za njime i sustigla ga. Dok je lopov bio u tramvaju, uspjela je signalizirati vozaču da stane i zamoliti ga za pomoć. Vozač ZET-a je na brzinu shvatio situaciju pa je zatvorio sva vrata u tramvaju i pozvao policiju, a ostali građani koji su se tamo zatekli lopova su zadržali do dolaska policije.

V. P. policiji je poznat od prije, teretilo ga se za imovinske krađe i računalne prijevare, a u svom je dosjeu skupio preko 100 kaznenih prijava. Priveden na kriminalističko istraživanje, a Kati G. vraćena je njena zlatna ogrlica. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene