Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen dan kasnije

Mladić (25) ubijen dok je provaljivao u kuću: Na saslušanju 82-godišnji vlasnik kuće u Donjim Stativama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Donjim Stativama u Općini Netretić mlađi muškarac umro je od rana zadobivenih vatrenim oružjem, a zbog ubojstva provalnika na saslušanje je doveden 82-godišnji vlasnik kuće u Donjim Stativama.

Na saslušanje u Županijsko državno odvjetništvo pod sumnjom na ubojstvo 25-godišnjaka doveden je u utorak oko podneva 82-godišnji vlasnik kuće u Donjim Stativama, a policija je izvijestila da se ubojstvo dogodilo dok je mladić provaljivao u tu kuću.

Pročitajte i ovo Danka Ilić gdje je tijelo djevojčice? Otkriveni rezultati DNK analize automobila kojim su ubojice udarili i vozili malenu Danku Ilić Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku

Kriminalisti Policijske uprave karlovačke utvrdili su da je do ubojstva 25-godišnjaka u Donjim Stativama došlo tijekom njegove provale u kuću 82-godišnjeg vlasnika, koji ga je ubio iz vojne puške, izvijestila je policija.

Prema policijskom priopćenju, do provale i ubojstva došlo je još 17. lipnja u večernjim satima, ali je mrtvo tijelo pronađeno dan kasnije, u ponedjeljak, kada je osumnjičeni vlasnik kuće uhićen.

Prema dosad poznatim podacima, 82-godišnjak je u provalnika pucao iz unutrašnjosti prostorije u trenutku nasilnog otvaranja vrata, a uhićen je dan kasnije zbog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene