Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo bračni par, kći (9) ozlijeđena

Novi detalji tragedije u Vukovoj Gorici: Za nesreću je kriv vozač teretnog vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je kriminalističko istraživanje prometne nesreće u Vukovoj Gorici u kojoj su dvije osobe smrtno stradale.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje prometne nesreće koja se u utorak dogodila u Vukovoj Gorici, a u kojoj je smrtno stradao bračni par, dok je njihova devetogodišnja kći teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Nesreća u Sesvetama - 2 Službe na terenu FOTO Prizori s mjesta teške prometne nesreće u Sesvetama, ima ozlijeđenih: "Vrištali su od bolova. Vozač je bio u nesvijesti" Nesreća u Dugom Selu - 3 Grad i županija odriču se odgovornosti Nakon strašne tragedije građani bijesni, prikupljaju potpise za peticiju: "Gradonačelnik nema snage izaći pred kameru, po Facebooku piše gluposti"

Policija je detalje objavila na svojim stranicama, a priopćenje prenosimo ga u cijelosti:

"Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom koja se dogodila 28. kolovoza oko 13.30 sati na državnoj cesti D-3 u mjestu Vukova Gorica.

Naime, utvrđeno je da je 35-godišnji državljanin Mađarske upravljao teretnim vozilom britanskih registarskih oznaka i nije se kretao sredinom svoje trake, već je dijelom vozila prešao na suprotnu traku gdje je udario u bočnu stranu osobnog automobila riječkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 39-godišnjak, a koji je pretjecao spomenuto vozilo. Tom prilikom došlo je do zanošenja osobnog automobila koje je sletjelo van kolnika i udarilo u stablo.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu 35-godišnji državljanin Mađarske bit će predan pritvorskom nadzorniku te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava", navodi se u priopćenju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene