Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija pojačanog nadzora prometa

Zatečeno 28 pijanih vozača; 22-godišnjak s 2,36 promila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom akcije pojačanog nadzora prometa na području osječko-baranjske Policijske uprave, policija je zatekla 28 alkoholiziranih vozača.

Najveću koncentraciju alkohola u organizmu od 2,36 promila, imao je 22-godišnjak iz Donjega Miholjca, izvijestili su danas iz PU osječko-baranjske.

Policija je pojačne mjere nadzora prometa provela u noći sa subote na nedjelju, 7. na 8. siječnja, a 22-godišnji mladić kod kojega je zabilježeno čak 2,36 promila alkohola, zaustavljen je u Radićevoj ulici u Donjem Miholjcu u nedjelju oko 4,30 sati. Taj mladi vozač je u protekle dvije godine evidentiran kao počinitelj 15 prekršaja u prometu, od čega je dva puta zaustavljen u alkoholiziranom stanju.

Od uhvaćenih 28 alkoholiziranih vozača 26 su bili muškaraci, a dvije su bile žene, od kojih je kod 30-godišnjakinje iz Belišća utvrđena koncentracija alkohola od 1,56 promila u krvi. Ta je vozačica do sada počinila 16 prometnih prekršaja, a ovo joj je treći prekršaj upravljanja vozilom u alkoholiziranom stanju.

Od ukupno 28 alkoholiziranih vozača najviše ih je bilo, po njih 10, u dobnim skupinama od 18 do 24 te od 25 do 30 godina starosti.

Inače, u policijskoj akciji na području PU osječko-baranjske proveden je nadzor nad 336 vozača te je utvrđeno ukupno 76 prekršaja. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedan od rekordera Grubišno Polje: Vozio na rubu kliničke kome s čak 4,42 promila u krvi!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene