Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oružje i eksploziv u kući

Zaprijetio da će minirati kuću, pa mu pronašli arsenal

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi arsenal oružja i eksplozivnih tvari splitska je policija u petak otkrila u obiteljskoj kući 53-godišnjaka, doznaje se danas u PU splitsko-dalmatinskoj.

Eksploziv mu je oduzet, a protiv njega je podnesena kaznena prijava. Nakon što je A.T. (53) sutkinji Općinskog suda, kod koje se vodi spor u kojem je on jedna od stranaka, zaprijetio da će minirati svoju kuću, dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu izdao je nalog za pretres kuće.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Policajci su tako jučer pronašli 470 komada streljiva kalibra 7,9 milimetara, dvije ručne bombe M 75, dvije ručne bombe M 52, ručnu bombu 'škveranku', 7 x 200 grama eksploziva, 165 komada streljiva kalibra 7,62 milimetra, 8 komada streljiva kalibra 12,7 milimetara i 36 metara sporogorećeg štapina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene