Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojnik u bijegu

Zaprešić: Vlasnik ranjen u pljački mjenjačnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati je počinitelj nešto iza 14 sati upao u mjenjačnicu na tržnici u Zaprešiću naoružan vatrenim oružjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzrok za sad nepoznat Teška prometna nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene Slika nije dostupna Dolijao razbojnik Uhićen razbojnik koji je pobjegao iz kaznionice

Prilikom pljačke ranjen je vlasnik mjenjačnice, a pljačkaš je pobjegao. U PU zagrebačkoj rečeno nam je kako je očevid tek počeo te još nemaju nikakve detalje. 'Jedino što za sada mogu reći je da je nepoznati počinitelj ušao u mjenjačnicu na tržnici u Zaprešiću u 14.03 s namjerom da je opljačka. Tom je prilikom 48-godišnji djelatnik mjenjačnice ranjen hicem iz vatrenog oružja i prebačen je u bolnicu Sveti Duh', rekla je Marija Goatti Matijević iz zagrebačke policije, no prema neslužbenim informacijama stradao je zapravo vlasnik mjenjačnice. Zadobio je prostrijelnu ranu ramena, a drugi ga je metak pogodio ispod lakta. Trenutačno je na operaciji i njegovo je stanje stabilno. 

Zapaljen automobil pronađen na području Prečkog

Prema neslužbenim informacijama, pljačkaš je uspio domoći se plijena, no našoj je ekipi supruga ranjenog vlasnika to negirala. Počinitelj je pobjegao automobilom, u kojem ga je navodno čekao pomagač, no to nije službeno potvrđeno. Ubrzo nakon pljačke na području naselja Prečko pronađeno je zapaljeno vozilo. Pretpostavlja se da se radi o automobilu kojim je pljačkaš pobjegao s mjesta zločina. Vlasnik se, čini se, pokušao oduprijeti napadu, nakon čega ga je pljačkaš upucao s dva hica. Policija traga za počiniteljem.

Ranjeni zaposlenik opljačkane mjenjačnice izvan životne opasnosti

Ranjeni 48-godišnjak operiran je danas u bolnici Sveti Duh i izvan je životne opasnosti, izjavio je večeras dežurni liječnik te bolnice. Liječnik je rekao da je zaposlenik opljačkane mjenjačnice u bolnicu zaprimljen s teškim tjelesnim ozljedama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene