Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolijao razbojnik

Uhićen razbojnik koji je pobjegao iz kaznionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolijao je razbojnik koji je prije šest dana pokušao opljačkati mjenjačnicu u Zaprešiću. Prilikom prepada ranio je i vlasnika mjenjačnice.

Uhićeni 38-godišnjak, a kako mediji izvještavaju radi se o Josipu Štefeku, još je prije više od godine dana pobjegao iz lepoglavske kaznionice. Za to vrijeme počinio je niz razbojstava s ukupnom štetom većom od sto tisuća kuna. 'S obzirom da postoji sumnja da ovo nije konačan broj kaznenih dijela koje je ova osoba počinila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasila se uprava Šokantan slučaj u dječjem vrtiću u Zaprešiću: Dijete moralo vaditi kruh iz toaletne školjke Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca

Također je u tim kaznenim djelima imao pomagače, pa se kriminalistička obrada se nastavlja', rekao je Damir Beak, zamjenik načelnika sektora krim-policije PU zagrebačke. Muškarac je uhićen u golfu kojim se koristio u nekoliko razbojstava. Pronađen je i pištolj za koji je policija balističkim vještačenjem utvrdila da je njime ranjen nesretni vlasnik mjenjačnice.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene