Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska akcija 'Krilo'

Zapljenjeno 17 kg marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbijen je još jedan lanac preprodaje droge! Policijskom akcijom Krilo, uhićeno je 9 osoba iz Hrvatske i BiH. Zaplijenjeno je čak 17 kg marihuane prokrijumčarene iz BiH, veća količina domaćeg i stranog novca i pištolj s 35 metaka. Vrijednost zaplijenjene droge na ilegalnom tržištu procjenjuje se na oko 700.000 kuna.

Nakon što je u Kaštelima pao dilerski dvojac s više od 5 kilograma marihuane, u ponedjeljak su se zaredala nova uhićenja. U razmaku od samo sat vremena u Splitu, Rijeci i Metkoviću privedeno je 7 osumnjičenika. Jedan od njih, 22-godišnji Splićanin policiju je dočekao s pištoljem u ruci i s metkom u cijevi.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

Zahvaljujući prisebnoj i brzoj reakciji operativaca pucnjava je izbjegnuta. 22-godišnjak je prilikom uhićenja bio spreman za isplatu dobavljača. Kod njega je nađeno 18.500 eura i 14.700 kuna

Zapljenu 17 od 32 prokrijumčarena kg droge policija smatra vrlo dobrim rezultatom.

Organizator akcije je bio 45-godišnjak iz Stolca, koji je u policijskoj evidenciji bio čist kao suza. On je preko posrednika iz Metkovića i kurira iz Čapljine drogu prenosio do Splita, gdje je 22-godišnji Splićanin bio zadužen za daljnju preprodaju.

Akcija u kojoj sudjeluje i policija BiH se nastavlja, a uskoro bi moglo biti i novih uhićenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene