Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijen lanac elitne prostitucije

Zagrebačkom makrou određen istražni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvu u Šibeniku odredilo je istražni zatvor 41-godišnjem Zagrepčaninu koji je, zbog sumnje da je podvodio 11 djevojaka.

Makro je prije tri dana uhićen u velikoj višemjesečnoj akciji policijskih uprava šibensko-kninske, zagrebačke, riječke i splitsko-dalmatinske.

Šibensko Županijsko državno odvjetništvo je zagrebačkom svodniku pritvor odredilo zbog opasnosti od ponavljanja djela ili utjecaja na svjedoke.

Policija 41-godišnjaka tereti da je tijekom sedam mjeseci ove godine organizirao lanac prostitucije te na taj način sebi priskrbio imovinsku korist od 61 tisuću kuna.

Pročitajte i ovo Sulejman Kadribašić Korisnik Doma za starije "Svugdje su bili plakati, da ga nitko nije sreo...": Obitelj nakon tri mjeseca i dalje traži Sulejmana Kadribašića Zastoj tramvaja, ilustracija Objavio ZET Pripremite se na kaos u prometu: Velik dio grada u četvrtak ostaje bez tramvaja

>> Organizirao elitnu prostituciju: Cijene od 300 do 2.000 eura, podvođena i maloljetnica

Policija je utvrdila kako je Zagrepčanin organizirao prostituciju 11 djevojaka koje su nekolicini muškaraca pružale seksualne usluge u marinama, hotelima i apartmanima na jadranskoj obali - od Rijeke do Makarske, i to naplaćivale od 300 do 2000 eura.

Nakon uhićenja makroa iz Zagreba policija je najavila daljnju istragu i moguće podizanje novih kaznenih prijava u ovom slučaju.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene