Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali mu stotine tisuća kuna

Zagrebački odvjetnik opljačkan usred dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina tisuća kuna razbojnici su u utorak poslijepodne ukrali iz stana u zagrebačkom centru nakon što su oružjem zaprijetili dvojici muškaraca od kojih je jedan, kako se neslužbeno doznaje, odvjetnik Tomislav Hotko.

U zagrebačkoj policiji ne otkrivaju detalje razbojstva, navodeći tek da je u ponedjeljak između 13 i 14 sati u stanu u ulici Izidora Kršnjavoga nekoliko "nepoznatih počinitelja prijeteći vatrenim oružjem i uporabom tjelesne snage počinilo razbojništvo nad 38-godišnjakom i 39-godišnjakom, oštetivši ih za nekoliko stotina tisuća kuna".

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan

Neslužbeno se doznaje da je jedan od opljačkanih bio odvjetnik Hotko te da su razbojnici pobjegli s plijenom od 130 tisuća kuna. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene