Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava nakon svađe

Zagreb: Ubo ga nožićem, a ovaj mu vratio udarcem u nos

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon svađe, naguravanja i fizičkog obračuna dvojice posjetitelja u kafe baru u zagrebačkoj Pakoštanskoj ulici, tridesetosmogodišnjak ubo je nožićem 65-godišnjaka u trbuh, a ovaj mu je vratio udarcem glavom u nos, pa su obojica završila u bolnici s lakšim tjelesnim ozljedama.

U policiji su rekli da je 38-godišnjak osumnjičen za kazneno djelo ubojstva u pokušaju te jučer odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Neslužbeno se doznaje da se D.P. (38) i R.G. (65) nisu od ranije poznavali pa se pretpostavlja se da je njihovoj svađi i fizičkom sukobu u četvrtak oko 19,50 sati u kafiću 'Suzy' Pakoštanskoj 'kumovao' alkohol. Nakon verbalnog sukoba, između dvojice je došlo do naguravanja i tjelesnog sukoba tijekom kojeg je 38-godišnjak uzeo džepni nožić koji je nosio obješena o remen i ubo 65-godišnjaka u trbuh, a ovaj mu je vratio udarcem glavom nakon čega je sukob prestao. Tada su došli policijski službenici i odveli osumnjičenog u službene prostorije.

Oštećenom 65-godišnjaku liječnička je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica, a osumnjičenom u KB Sveti Duh, a liječničkim je pregledom utvrđeno da su obojica lakše ozlijeđena. (HIna)

Pročitajte i ovo 3 miljuna puta do Hitne pomoći - 5 Vrata uvijek otvorena Koliko pacijenata zapravo treba hitnu pomoć? "Misle da će u Hitnoj odraditi sve što se treba odraditi, ponekad je dostupnija od obiteljskog liječnika" Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene