Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u kući i garaži

Zagreb: U roku od dva sata buknula dva požara u kojima su ozlijeđene dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U roku od dva sata u srijedu su u Zagrebu buknula dva požara u kojima su zbog udisanja dima ozlijeđene dvije osobe kojima je pružena liječnička pomoć, priopćio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

U 11:10 sati dojavljen je požar u obiteljskoj kući u Trnju na adresi Vranovina II., Odvojak 2, Kruge. U tom je požaru zbog udisanja dima ozlijeđena jedna osoba koja je zatražila liječničku pomoć. Iz Vatrogasne postaje Centra stiglo je 16 vatrogasaca u četiri vozila, a intervencija je završena u 11:25 sati.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

U 12:58 sati stigla je dojava o požaru u garaži na adresi Barberići 4 u Adamovcu. U tom je požaru zbog udisanja dima također ozlijeđena jedna osoba koja je zatražila liječničku pomoć. Iz Vatrogasne postaje Dubrave stiglo je 11 vatrogasaca u tri vozila, a intervencija je završena u 14 sati.

Uzroci požara znat će se nakon očevida. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene