Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarao ga nogama

'Zagrebački Suarez': Pokušao ukrasti bicikl pa ugrizao policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladom nasilniku je u jednom trenutku iz usta ispala vrećica s 5,3 grama marihuane. Otprije je poznat policiji zbog preko 50 kaznenih prijava

Bruno F. (22) iz Brdovca, 14. srpnja oko 14.40 sati pokušao je ukrasti bicikl kod Arena Centru na zagrebačkom Laništu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

Kada je pokušao prerezati zaštitni lanac naišao je vlasnik J.M (32) sa svojim bratom te su ga zadržali do dolaska policije. Bruno F. cijelo vrijeme se opirao i pokušavao pobjeći, a kada je došao policajac i pokušao ga privesti, Bruno F. ga je ugrizao.

Pas ugrizao dječaka (1,5) za lice: 'Nije želio pustiti'

Policajac je u konačnici uspio privesti mladića bez uporabe sile iako je ovaj cijelo vrijeme pokušavao pobjeći i udarao policajca nogama. U jednom trenutku, mladom nasilniku je iz usta ispala vrećica s 5,3 grama marihuane koju je cijelo vrijeme imao u ustima.

Mladić je otprije poznat policiji zbog preko 50 kaznenih prijava uglavnom imovinskog karaktera, a protiv njega sada je podignuta kaznena prijava zbog razbojničke krađe i prisile prema službenoj osobi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene