Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozili se Radićevom

Zagreb: Torcida palicama napala dvojicu Rusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više nepoznatih počinitelja napali su sinoć suzavcem i palicama u središtu Zagreba, u Radićevoj ulici, dvojicu ruskih državljana starih 36 i 34 godine, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj policiji.

Ruskim državljanima pružena je liječnička pomoć i lakše su ozlijeđeni. Razbojnici su im ukrali dokumente, novac, fotoaparat i druge predmete. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, doznaje se u policiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POZVAO NA OSUDU Božinović komentirao sukob navijača u Zagrebu: "To su huligani, niti su Torcida, niti BBB" Slika nije dostupna nakon napada na policiju Sud odbio žalbe navijača Hajduka: Prigovori nisu osnovani

>> FOTO: Torcida se potukla s policijom na stadionu u Ateni!

Dvojica ruskih državljana napadnuta su sinoć oko 22.30 sati dok su se u automobilom vozili po Radićevoj ulici. Razbojnici su im zapriječili put, sprejem-suzavcem pošpricali oči i počeli ih tući palicama te rukama i nogama, a nakon toga su pobjegli.

Neslužbeno se doznaje da bi počinitelji razbojstva mogli biti navijači nogometnoga kluba Hajduk, odnosno pripadnici 'Torcide' koje su nedavno napali navijači ruskoga 'Zenita' kada je Hajduk  gostovao u Sankt Peterburgu. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene