Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krali satove

Zagreb: Policija ekspresno uhitila pljačkaše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački policajci 'sredili' su dvojicu naoružanih pljačkaša u ekspresnom roku od 10 minuta.

Pljačkaši u dobi od 30 i 36 godina naoružani pištoljima upali su u trgovinu luksuznim satovima u Praškoj ulici te su ukrali neutvrđenu količinu satova, potvrđeno je za Dnevnik.hr iz PU zagrebačke. Krađu satova izvršili su prijeteći pištoljima dvjema prodavačicama koje su zavezali.

Pročitajte i ovo PR Kvalitetni satovi Što pokloniti izbirljivom muškarcu: Tri sata koja će ga oboriti s nogu Sat (Ilustracija: Thinkstock) Njemačka ne može ''samo uskočiti'' Zbog spora između Srbije i Kosova kasne satovi diljem Europe

Policija je dojavu zaprimila u 9:47, a pljačkaši su uhvaćeni i dovedeni u postaju već oko 10 sati. U brzoj akciji policije sudjelovalo je 10-ak policajaca, a razbojnici su se opirali prilikom privođenja pa ih je policija svezala i tako odvela u postaju na kriminalističku istragu. Jedan od njih je bio zamaskiran perikom.

Prema neslužbenim informacijama razbojnik koji je uhvaćen na Zrinjevcu uperio je pištolj u policiju, a u PU zagrebačkoj još ispituju očevice. Potvrđeno je da su obojica imali repetirane pištolje.

Jedan razbojnik je uhvaćen na Zrinjevcu, a drugi u Petrinjskoj. Zanimljivo je da su obojica iz Slavonije i policija pretpostavlja da su bježali prema željezničkom kolodvoru gdje im je vlak za Slavoniju trebao uskoro krenuti. Pljačkaški dvojac otprije je poznat policiji po razbojništvima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene