Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Minibus s 15 učenika sletio s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Minibus s 15-ak osnovnoškolaca sletio je s ceste jutros oko 8,10 sati.

Minibus zadarskih registracija je išao iz Srba prema Gračacu. S ceste je sletio na D-1 na području Malovana.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Slika nije dostupna Sat nakon sudara Teška prometna nesreća kod Zadra: Odbila liječničku pomoć pa poslije preminula

'Učenici su obavili dodatni pregled u bolnici u Gospiću. Tamo su odvedeni više zbog šoka nego vidljivih povreda', rečeno je u OKC-u PU zadarske.

Od šestero učenika prevezenih u bolnicu, jedan je imao prijelom nadlaktice i stavljena mu je longeta. Svi su pušteni kući. Vozač se još uvijek nalazi u bolnici zbog moguće ozljede prsnog koša i kralježnice.

Uzrok nesreće bila je brzina neprilagođena mokrom i skliskom kolniku, doznaje se od glasnogovornice zadarske Policijske uprave Sandre Poljak-Jurinčić.

Jutros je u Srbu padala jaka kiša, rekao je Ilija Kasalo, čiji je sin Marko među učenicima dovezenim u bolnicu, a sami su učenici rekli da je kod Malovana padala i tuča. 'Minibus koji je u privatnom vlasništvu i obavlja usluge prijevoza učenika gotovo je uništen, a prava je sreća da nije bilo tragičnih posljedica. Djeca svakodnevno putuju do škole u oba smjera 120 kilometara', rekao je otac koji je u hodniku gospićke bolnice stajao kraj sina koji ima ogrebotine po rukama i tijelu. (Hina/ A.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene