Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zadru

VIDEO Požar na koći, u kabini pronađeno tijelo muškarca (39)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je jutros oko četiri sata iz još neutvrđenih razloga izbio na ribarskom brodu u gradskoj luci u Zadru smrtno je stradao 39-godišnji član posade.

U uvali Jazine rano jutros izgorio je dio ribarskog broda, a u kabini je pronađeno tijelo muškarca. Naime, vatrogasci su u 4:41 zaprimili dojavu da gori koća, a odmah je na teren izašlo 7 vatrogasaca s 4 vozila.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Požar su ugasili i uspjeli zaustaviti širenje vatre na okolne brodove. 'Plivarica 'MOL' dosta je oštećena u požaru, a vatrogasci su uspjeli spriječiti širenje požara na ostale brodove koji su bili privezani jedan za drugog', stoji u priopćenju zadarskih vatrogasaca.

Vlasnik broda "Mol" je tvrtka Morski val d.o.o. iz Stankovaca. Djelatnik Lučke kapetanije Zadar, zamjenik državnog županijskog odvjetnika i policija obavljaju istražne radnje radi utvrđivanja okolnosti izbijanja požara, priopćila je Samostalna služba za odnose s javnošću Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene