Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

FOTO Strašni prizori na naplatnim kućicama: "Auto je odmah eksplodirao. Mislimo da je imao plinske instalacije"

Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3
Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3
Aktualno Galerija Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 5 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 5 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 4 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 4 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 2 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 2 +0 Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 1 Galerija 1/5 >>
U prometnoj nesreći na autocesti A4 na naplatnim kućicama kod Svete Helene noćas nešto prije 3 sata jedna je osoba poginula.

"Iz zasad neutvrđenog razloga osobni automobil marke Citroen Xsara varaždinskih registracijskih oznaka udario je u betonski razdjelnik, nakon čega se zapalio", objavila je zagrebačka policija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

Na mjestu događaja vozač je preminuo, a vozilo u potpunosti izgorjelo.

Prizori s mjesta nesreće su strašni. Svjedoče tome i vatrogasci DVD-a Blažedol koji su izašli na teren. 

"U trenutku udara je auto eksplodirao, mislimo da je imao plinske instalacije. Čovjek je na mjestu preminuo. Posvuda vatra, razne krhotine, razne tekućine koje cure iz automobila..." rekao je vatrogasac DVD-a. 

Još se ne zna kako je do nesreće došlo, je li zbog prebrze vožnje ili je vozaču pozlilo. 

"Po dolasku saznajemo kako se vozilo gotovo odmah nakon udara zapalilo i eksplodiralo. Opremljeni izolacijskim aparatima, pristupamo gašenju jednim mlazom visokotlačnog vitla te po završetku gašenja režemo vrata na vozilu hidrauličnim škarama kako bi djelatnici MUP-a mogli izvršiti očevid. Jedna osoba je nažalost preminula. Na intervenciji su također bili djelatnici HMP-a i HAC-a. Kraj intervencije u 04:00", objavili su iz DVD-a na svojim stranicama. 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene