Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za ubojstvo na Savici još uvijek nema osumnjičenih?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i dalje traga za ubojicom 34-godišnjeg Adriana Čupića koji je s dvije prostrijelne rane na glavi u petak pronađen mrtav u bijelom terencu na zagrebačkoj Savici.

Do sada je obavljeno 30-ak razgovora s osobama iz kruga prijatelja i poznanika ubijenog, a kriminalistička policija radi na rekonstrukciji kretanja žrtve na dan ubojstva. 

Pročitajte i ovo Građani su bijesni jer divlji deponiji još uvijek nije saniran (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Obećanje, ludom radovanje Daleko je to od sanacije: Građani bijesni na Bandića, opet se osjećaju namagarčenima Provjereno donosi priču o ilegalnim odlagalištima otpada (Foto: Provjereno) - 7 Provjereno Mjesec dana od početka sanacije ilegalnog odlagališta na zagrebačkoj Savici: "Ovdje se ništa ne radi"

>> Policija intenzivno traga za ubojicom sa Savice

Podsjetimo, mrtav muškarac pronađen je u petak poslijepodne za upravljačem automobila Land Rover na Prisavlju kod Mosta mladosti.

Kada je policija došla na mjesto događaja,  motor automobila zagrebačkih registarskih oznaka još je uvijek bio u pogonu, svjetla su bila uključena, a vozačevo bočno staklo razbijeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene