Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezakonit boravak

Vukovar: Irac prijetio suicidom, policija ga spriječila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska Policijska uprava izvijestila je o pokušaju samoubojstva 68-godišnjega irskog državljanina koji je nezakonito boravio u Vukovaru.

Po riječima zamjenika načelnika PU-a Ante Zovaka, pošto su dobili dojavu o boravku irskog državljanina u Vukovaru, policajci su došli u Bogdanovačku ulicu, gdje se 68-godišnji Irac, kad ih je vidio, popeo na stubište obiteljske kuće u kojoj je nezakonito boravio te je zaprijetio samoubojstvom, to jest da će se baciti niza stube.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja Vukovara - 2 Predsjednik odao počast Obilježen Dan hrvatskih branitelja u Vukovaru: "To je primjer žrtve i patnje, ali i njihovog herojstva i zajedništva" Bračni par ubio djecu pa izvršio samoubojstvo Ogromna tuga u susjedstvu Nezapamćena tragedija u Srbiji: Sumnja se da je mladi bračni par ubio djecu prije samoubojstva

Policija je spriječila irskog državljanina u pokušaju samoubojstva, nakon čega je uhićen te je nad njim u tijeku kriminalistička istraga, rekao je Zovak, dodajući kako policija radi istrage još ne može iznositi pojedinosti o tom slučaju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene