Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom intervencije

Vrbovec: U pucnjavi ozlijeđena dva policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se u popodnevnim satima u Vrbovcu.

U pucnjavi do koje je došlo tijekom intervencije ozlijeđena su dva policajca.  Oko 17:00 sati sa svojeg kućnog praga 50-godišnjak je iz puške zapucao na policajca. Dvoje je ozlijedio, a treći kolega koji je s njima bio u intervenciji svladao je napadača kada mu je ponestalo streljiva.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Sve je započelo u lokalnom baru. Tamo je 50-godišnjak narušavao javni red i mir, maltretirao konobaricu koja se potužila šefu, pa ni on nije prošao bez verbalnog okršaja.

Po izlasku iz bara, napadač je iz čistog mira šakom udario slučajnu prolaznicu. Nakon toga je otišao kući, a ubrzo za njim stigla je i policija.

Dvojica policajaca ozlijeđena su u donje ekstremitete i nisu životno ugroženi. Napadač je priveden i nalazi se u prostorijama zagrebačke policije.

 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene