Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Koprivnici

Vozilo vučne službe pregazilo i usmrtilo pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozilo vučne službe sinoć je kod Koprivnice pregazilo 68-godišnjeg pješaka koji je neoprezno prelazio cestu, a tijekom noći je podlegao teškim ozljedama u koprivničkoj bolnici, izvijestila je policija koja će protiv vozača, koji je vozio prekomjernom brzinom, podnijeti kaznenu prijavu.

Koprivničko-križevačka policija jutros navodi kako se nesreća dogodila u koprivničkom prigradskom naselju Reka oko 19.30 sati kada je 34-godišnjak vozilom vučne službe koprivničkih registracija, zbog neprilagođene brzine, naletio na pješaka koji je neoprezno prelazio cestu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Prometna nesreća u Samoboru - 4 Neprilagođena brzina Detalji nesreće u Samoboru: Vozačica (23) usmrtila 82-godišnjaka koji je prelazio kolnik

S teškim ozljedama pješak je prevezen u koprivničku Opću bolnicu gdje je tijekom noći umro od posljedica teških ozljeda.

Dvojica dječaka ispala iz jurećeg kombija, jednom se liječnici bore za život

U policiji se doznaje kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a zbog sumnje za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom protiv njega će biti podnesena kaznena prijava. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene