Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autocesta Zagreb-Macelj

Vozio u krivom smjeru na autocesti, četvero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autocesti Zagreb-Macelj.

U sudaru četiri automobila koji je izazvao vozač u osobnom vozilu s krapinskim registarskim oznakama vozeći u krivom smjeru na autocesti Zagreb - Macelj ozlijeđene su četiri osobe, doznaje se u krapinsko-zagorskoj Policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Vožnja u pijanom stanju autocesta A3 Vozač sa skoro tri promila vozio u suprotnom smjeru na autocesti!

Do nesreće je došlo kada se 57-godišnjak, vozeći u suprotnom smjeru na autocesti, izravno sudario s osobnim automobilom austrijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji Austrijanac. S njegovog je automobila otpao kotač na kojeg je naletio drugi automobil, kojim je upravljao 36-godišnji Čeh.

U nesreći su teške tjelesne ozlijede koje nisu opasne po život zadobili vozač koji je skrivio nesreću te 29-godišnja Austrijanka, dok su njezine, petogodišnja i trogodišnja kćer zadobile lakše tjelesne ozlijede. Liječnička pomoć pružena im je u općoj bolnici Zabok.

Vozila su se sudarila sinoć nešto prije 22 sata, na 29. kilometru autoceste Zagreb-Macelj, između Zaboka i Svetog Križa Začretja. U 00,30 sati normaliziran je promet na 30. km autoceste A 2 Zagreb-Macelj između čvora Zabok i Sveti Križ Začretje u smjeru graničnog prijelaza Macelj, javio je HAK.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene