Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promet usporen

Sisak: Prešla u suprotni smjer i poginula u sudaru s autobusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na samom ulazu u mjesto Pešćenica oko 17 sati se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala vozačica, doznajemo iz PU sisačko-moslavačke. Zbog očevida koji je u tijeku, promet se na tom dijelu državne ceste Zagreb-Sisak odvija usporeno.

U izravnom sudaru s autobusom oko 17 sati na ulazu u mjesto Pešćenica kod Siska poginula je vozačica osobnog automobila Fiat Uno zagrebačkih registracija, potvrdili Natalija Mezak Dolenčić, glasnogovornica PU sisačko-moslavačke za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju

Iz zasad još neutvrđenih razloga, vozačica, koja je putovala iz smjera Zagreba prema Sisku, u jednom je trenutku vozilom prešla u suprotni trak i izravno se sudarila s autobusom sisačkog autoprijevoznika. Od ozljeda je na mjestu nesreće preminula, a tijelo su izvlačili vatrogasci, kaže Mezak Dolenčić za Dnevnik.hr.

Zbog očevida, koji je u tijeku, promet se na državnoj cesti Zagreb-Sisak odvija usporeno uz regulaciju prometne policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene