Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Zagrebu

Vlak naletio na automobil, dvoje mrtvih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila na križanju Branimirove i Štefanovečke ceste. Policijski je očevid je trajao satima.

Na križanju Branimirove i Štefanovečke ceste u Zagrebu, danas u 16:30 dogodila se teška nesreća u kojoj je vlak naletio na osobno vozilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

>> Okučani: Iz tračnica iskočio teretni vlak

U zagrebačkoj nam je policiji potvrđeno da su poginule dvije osobe, a još dvije su ambulantnim kolima prebačene u KBC Dubrava i KBC Rebro.

Policijski je očevid trajao satima, a sve do 19:15 promet dionicom pruge Sesvete-Borongaj bio je u prekidu.

Uzroci nesreće još nisu jasni, ali činjenica je da je pružni prijelaz na tom mjestu obilježen tek Andrijinim križem te svjetlosnim i zvučnim signalom, dok rampe nema.

Uprava HŽ Infrastrukture u priopćenju je izrazila duboko žaljenje zbog nesreće, a obiteljima poginulih uputila je izraze sućuti.

Inače, u posljednjih 12 godina na istom je prijelazu zabilježeno pet nesreća, u kojima je pet osoba smrtno stradalo i to jedna u podlijetanju automobila pod vlak te dvoje pješaka i dvoje biciklista.

'I ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu da poštuju prometne znakove i prije svakog željezničko-cestovnog prijelaza, bez obzira na razinu njegova osiguranja, uspore i uvjere se je li pruga prazna i prolaz slobodan kako se ovakve nesreće ne bi događale', priopćio je HŽ.

Imate li više informacija s mjesta događaja možete nam se javiti na moj.report@novatv.hr!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene