Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač je bio pijan

Vinkovci: U prometnoj nesreći poginuo je suvozač na motociklu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća osobnog automobila i motocikla, dogodila se u nedjelju navečer kod Vinkovaca. Suvozač na motociklu poginuo je na mjestu događaja.

Pri padu s motocikla na cesti između Vinkovaca i Rokovaca poginuo je 55-godišnji suvozač iz Vinkovaca, a 32-godišnji vozač motocikla, koji je bio pod utjecajem alkohola, lakše je ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Otkačio se ringišpil u Srbiji Stravična nesreća UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nadzorne kamere snimile stravičan snimak trenutka pada ringišpila Policija, ilustracija Promet je preusmjeren Teška nesreća u Zagorju: Tri osobe prevezene u bolnicu, zatvorena državna cesta

Vlak izletio s kolosjeka i završio na pokretnim stepenicama

Nesreća se dogodila u nedjelju u 20,55 sati kad je motocikl udario u automobil ispred i zanio se. Pri padu s motocikla poginuo je suvozač, a vozač je lakše ozlijeđen. Vozačica (25) osobnog automobila nije ozlijeđena, izvijestila je policija.

Policija navodi kako je očevidom utvrđeno da je vozač motocikla bio pod utjecajem alkohola te da poginuli suvozač na glavi nije imao zaštitnu kacigu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene