Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Troje na području Splita

Crni vikend: Poginula i peta osoba na hrvatskim cestama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog je vikenda, prema podacima policijskih uprava, poginulo pet osoba na hrvatskim prometnicama.

Jedna je osoba poginula, a dvije su teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u subotu kasno popodne dogodila u Žrnovnici kod Splita, doznaje se u splitskoj policiji.

Za sada prve informacije s terena govore kako je u 18,50 sati došlo do izravnog sudara autobusa i osobnog automobila kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su zbog ozljeda kolima Hitne medicinske pomoći prebačene na liječenje u Klinički bolnički centar (KBC) Split.

Policija na terenu obavlja očevid nakon kojeg bi se trebali znati detalji ove teške nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Hitne službe na terenu VIDEO/FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na krovu U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu

U Lokvičićima kod Imotskog na predjelu Crveni klanac rano jutros dogodila se teška prometna nesreća, javalju iz PU Splitsko dalmatinske.

Oko 3 sata sudarili su se osobno i teretno vozilo. Na licu mjesta poginuo 20-godišnji vozač osobnog vozila. Očevid je u tijeku, a nakon njegovog okončanja će se utvrditi okolnosti ove teške prometne nesreće.

Poginuli zbog slijetanja s ceste

U Brelima kod Makarske oko 7.20 sati dogodila se druga teška prometna nesreća u Splitsko dalmatinskoj županiji u kojoj je poginula jedna osoba. Prema dosadašnjim informacijama osobni automobil sletio je s kolnika i udario u brdo. Tom prilikom jedna je osoba smrtno stradala. Očevid je u tijeku.

Smrtno stradavanje slijetanjem s kolnika dogodilo se i u mjestu Krapina Selo u općini Konjščina. Tamo je oko 40 minuta iza ponoći u slijetanju automobila smrtno stradao 42-godišnji hrvatski državljanin.
Kako javlja PU krapinsko-zagorska, uslijed držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, došlo je do slijetanja osobnog automobila kojim je upravljao nepoznati vozač koji se udaljio s mjesta prometne nesreće.
42-godišnji putnik smrtno je stradao dok je drugi putnik, 29-godišnjak zadobio tjelesne ozljede koje u Općoj bolnici Zabok za sada još nisu okarakterizirane.

Moticiklom udario u rub nogostupa

A u Novoj Mokošici, 17-godišnji vozač motocikla smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 00.20 sati.

Vozeći motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Stare prema Novoj Mokošici, mladić je izgubio nadzor nad motociklom, skrenuo udesno i udario u rub nogostupa. Od posljedica zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja. Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice poradi obdukcije. Promet na ovom dijelu ceste je bio zatvoren u vremenu od 00.40 do 2.45 sati, priopćila je policija. (D.Ma/Agencija VLM/Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene