Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni

'Vidovnjak' je savjetovao da bi je opljačkao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta dovršili su krim istraživanje nad tri muškarca, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Utvrđeno je da je drugoosumnjičeni, pružajući usluge vidovnjaštva, stupio u kontakt s oštećenom ženom u dobi od 58 godina i tijekom dva mjeseca telefonskih razgovora stekao uvid u njezino financijsko stanje i adresu stanovanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve snimile kamere VIDEO Uznemirujuća snimka: Pokušao opljačkati restoran, jedan od gostiju ustao i upucao ga Slika nije dostupna RAZBOJSTVO I PRIJETNJA Drugi put u dva mjeseca opljačkana pošta u okolici Zagreba, naoružani razbojnici u bijegu

Zatim se s prvoosumnjičenim dogovorio o samom kaznenom djelu dok je trećeosumnjičeni prvoosumnjičenom muškarcu pomogao pri pripremi razbojništva.

Pokušaj se dogodio 12. siječnja oko 11 sati u stanu u Bernardijevoj ulici. Prvoosumnjičeni je maskiran ušao u stan i pištoljem zaprijetio oštećenoj gdje je došlo do naguravanja.

Pedesetosomogodišnja žena je teško ozlijeđena, a njezin 81-godišnji suprug lakše. Zbog galame prvoosumnjičeni je odustao od namjere da ukrade novac i otišao.

 

Nakon dovršenog krim istraživanja, sva trojica osumnjičenih muškaraca predana su Pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene