Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimile kamere

VIDEO Uznemirujuća snimka: Pokušao opljačkati restoran, jedan od gostiju ustao i upucao ga

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija u Houstonu traga za posjetiteljem restorana koji je upucao i ubio muškarca koji je pokušao opljačkati goste s, kako se kasnije pokazalo, lažnim pištoljem.

Snimka s nadzorne kamere pokazuje pljačkaša koji upada u restoran brze hrane u Houstonu i uz prijetnju pištoljem od gostiju traži novčanike i novac.

No, plan mu nije uspio jer je jedan od gostiju u tom trenutku izvadio svoj pištolj i upucao ga, a zatim je pomogao gostima da vrate svoje novčanike te je napustio restoran prije dolaska policije.

Teksaška policija sada je u potrazi za nepoznatim "osvetnikom" koji je ubio pljačkaša. Kažu kako protiv njega nije podignuta optužnica, no žele s njim razgovarati o "njegovoj ulozi u pucnjavi", navode u priopćenju. Po njihovu dolasku otkrilo se da je pljačkaševo oružje bilo plastično, izvijestila je policija iz Houstona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODAKLE MU ORUŽJE? Strava u školi: Šestogodišnji dječak pištoljem upucao i teško ranio učiteljicu

Pročitajte i ovo Ilustracija slučaj uzdrmao srbiju Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Na snimci je vidljivo kako je nepoznati muškarac ispalio u pljačkaša devet hitaca, između ostalog u leđa i u glavu. Zatim je pokupio i vratio ukradeni novac gostima restorana te se odvezao kamionom u nepoznatom smjeru. Drugi gosti restorana također su se razišli prije dolaska policije.

 

 

"Svi su napustili restoran osim vlasnika i radnika restorana", rekao je dežurni policajac i dodao kako bi bilo dobro kad bi se vratili na lice mjesta i razgovarali s njima ili nazvali odjel za umorstva. "Moraju nam dati svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla."

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestala u novogodišnjoj noći VIDEO Slučaj misteriozno nestale Beograđanke: U SAD-u uhićen suprug, pojavila se snimka

Teksaški zakon dopušta osobi da se brani ako smatra da joj je život u opasnosti, iako treba ispitati je li riječ o samoobrani ili nepotrebnoj uporabi sile.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene