Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Veliki požar u skladištu konoplje kod Požege: "Vatru smo ugasili, ali još se strašno dimi"

Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 5
Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 5 A. M./034portal.hr
Aktualno Galerija Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 7 Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 7 Foto: A. M./034portal.hr Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 6 Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 6 Foto: A. M./034portal.hr Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 5 Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 5 Foto: A. M./034portal.hr Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 2 Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 2 Foto: A. M./034portal.hr +2 Požar u skladištu u Sloboštini kod Požege (Foto: A. M./034portal.hr) - 1 Galerija 1/7 >>
Kako doznajemo od zapovjednika DVD-a Brestovac Alena Ugrina koji je na požarištu, gorjele su rolo bale konoplje i sijena kao i vreće sjemenskog krumpira kojeg je u skladištu oko 7 tona.

Više vatrogasnih postrojbi s područja Požege u subotu nešto iza 8 sati izašle su na teren nakon dojave o požaru u skladištu u mjestu Sloboština, 20-ak kilometara od Požege.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Uzbekistanu Vatra u Teškentu VIDEO Ogromna eksplozija zatresla najveći grad u srednjoj Aziji: Poginuo tinejdžer, 162 osobe ozlijeđene Požar na Žitnjaku nema ozlijeđenih FOTO Na Žitnjaku vatra šikljala nekoliko metara u zrak: "Bez hale nastalo je nekih 40 do 50 tisuća eura štete"

Kako doznajemo od zapovjednika DVD-a Brestovac Alena Ugrina koji je na požarištu, gorjele su rolo bale konoplje i sijena kao i vreće sjemenskog krumpira kojeg je u skladištu oko 7 tona.

Ugrin nam je kazao kako je vatra ugašena, ali gasitelji još nisu uspjeli ući u prostore skladišta zbog izuzetno gustog crnog dima koji suklja iz zgrade.

Požar, u kojemu nitko nije ozlijeđen, uz pripadnike DVD Brestovac, gasili su i vatrogasci iz DVD Velika i Orljavac te Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, piše 034portal.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene