Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojki kaznena prijava

Varaždinska policija zaplijenila kilogram marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinska policija zaplijenila je kilogram marihuane i 34 grama amfetamina, drogu namijenjenu 21-godišnjaku za daljnju distribuciju u Varaždinu, izvijestila je PU varaždinska.

Droga je otkrivena prilikom kontrole vozila na varaždinskoj istočnoj obilaznici, kojim je upravljao 28-godišnjak, dok je 23-godišnji putnik marihuanu i amfetamine policijskim službenicima predao dragovoljno, prije početka pretrage vozila temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Varaždinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA ZAPLJENA VIDEO/FOTO Šok u kući u centru Zagreba: Otkriveno čak pet laboratorija za uzgoj marihuane i zaplijenjeno više od sto kilograma droge Slika nije dostupna Varaždin: otkriven laboratorij za uzgoj GMO marihuane

Kriminalističkom obradom policija je utvrdila kako je pronađena droga namijenjena 21-godišnjaku, koji ju je namjeravao prodavati konzumentima s područja grada Varaždina. Policija je pretražila stanove svih trojice muškaraca, gdje su pronašli i oduzeli nekoliko mobitela i SIM kartica. Trojici muškaraca slijedi kaznena prijava zbog zlouporabe opojnih droga, stoji u izvješću PU varaždinske. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene